Yüksekova Hafız İmam Hatip Ortaokulu
YENİ MAH. 1523 SK. NO 8 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

VİZYON

Kurana ve İslamiyete bin yıldır hizmet eden bu aziz ecdadın evlatlarını; Kurana yönelen Kuranı okuyup anlamaya çalışan ve lisanıyla, Kuranın ayetlerini âleme duyururken, ahlakıyla da onun mânâsını yeryüzüne yayan; kâinat kitabını pozitif ilimlerle anlamaya çalışan her türlü teknolojik ve çağdaş gelişmeyi takip edecek nesilleri yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuz; tüm öğrencilere hitap eden kapsamlı eğitim modeliyle kaliteli eğitim vermeyi amaçlar. Hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek öğrenciler ile velilerin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamayı şiar edinir. Çok çeşitli sosyal etkinlikleri, her türlü bilimsel etkinliği ve mesleki çalışmaları gerçekleştirmeye uygun laboratuvarları, spor alanları, sanat atölyeleri ile yaparak yaşayarak öğrenme modeli çerçevesinde öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemeye uygun birçok alternatif sunar. Kısa vadede Yüksekovanın, uzun vadede bölgemizin en iyi eğitim kurumlarından biri olmayı hedefler.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

07.30 - 17.00

İngilizce Arapça

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan okulumuza Yenimahalle servisleri ile ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Yüksekova Gençlik Merkezine 500 metre mesafede olup, Yenimahalle 1523 Sokak No:28 adresindedir.