HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yüksekova Hafız İmam Hatip Ortaokulu

GÜÇLÜ AKADEMİ GÜÇLÜ HAFIZLIK

May

Arif Nihat Asya Şiirleriyle alakalı Türkçe hocamız Tuğçenur Yıldırım'ın öğrencilerimizle yaptığı etkinlikten..

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki Yarışmalar" Hafızlık ve Genç Muhafızlar Yarışmasında Kız öğrenci kategorisinde öğrencimiz Cansu AKIN il birincisi olmuştur.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki Yarışmalar" Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında öğrencimiz Üveys Miraç TATLI il ikincisi olmuştur.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki Yarışmalar" Hafızlık ve Genç Muhafızlar Yarışmasında erkek öğrenci kategorisinde öğrencimiz Nur Ahmet ERTUNÇ İl üçüncüsü olmuştur

May

Öğrencilerimizin Ramazanın mübarek bir gecesi olan kadir gecesinin önemini ve değerini anlamaları adına kadir gecesi programımızı gerçekleştirdik.

Nis

Yüksekova'dan çıkan hafızların sayısını arttırmak adına okulumuzun Projesini tanıtmaya hızla devam ediyoruz.

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü, ilçe milli eğitimin yanındaki Yüksekova İmam Hatip Ortaokulunda 4. sınıf öğrencilerinin okulumuza kayıt için katılacağı akademik belirleme sınavımızı gerçekleştirceğiz kontenjanlarımız sınırlıdır.

Cumhuriyet İlkokulu

Toki İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Borsa İstanbul İlkokulu

Yeni Mahalle İlkokulu

Mehmet Altun İlkokulu

Değerli Köyü İMKB İlkokulu

Şehit Azizhan Keskin İlkokulu

Esenyurt İlkokulu

Halit Okay İlkokulu

Mehmetçik İlkokulu

Vezirli Köyü İlkokulu

Kuruköy Mahallesi İlkokulu

Hakkari Şehit Selahattin İlkokulu

Hakkari 23 Nisan İlkokulu

Hakkari Cumhuriyet İlkokulu

Kadıköy Ortaokulu

Büyükçiftlik Beldesi Ortaokulu

Suüstü Köyü Ortaokulu

Hakkari Bağışlı Mehmetçik Ortaokulu

gibi okullarımıza gidip sunumumuzu gerçekleştirdik ve hızla devam ediyoruz :)

Mrt

Okulumuzda genç sesler musıki koromuzu oluşturduk

tüm sınıflardan karma olarak seçtiğimiz öğrencilerimizle istediğimiz türkü, ilahi, nat gibi eserleri çalışıp etkinlikler düzenleyeceğiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin istifade edeceği islam medeniyeti sokağımızı oluşturduk.

Mrt

KTS etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin istifadesi için her hafta güncellenecek şekilde haftanın ayeti ve hadisi köşemiz oluşturulmuştur.

Nis

Yüksekova İlçe Kaymakamı Sn. Ömer ÇİMŞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Yusuf ATAEL, İlçe müftü vekili Sn Kazım ŞİN ve Şube Müdürlerimiz Öğrencilerimizle iftarda bir araya geldiler ve akşam namazını öğrencilerimizle eda edip, akabinde çay eşliğinde hasbihal ettiler..

Nis

Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında Yüksekova Hafız İmam Hatip Ortaokulu idaresi olarak Şube Müdürümüz İskender AKDOĞAN hocamızla beraber 4. sınıf öğretmenlerimize ve İlkokul-Lise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize Okulumuzu tanıtan sunumu gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle kutladık...

Mrt

Öğrencilerimizle Mergabütan kayak merkezinde gezimiz..